banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

YELKEN CAFE’DE SON RÖTUŞLAR YAPILDI

Derince Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerinde inşa edilen Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant görünümü ve manzarasıyla ilçenin cazibe merkezleri arasında yer alacak

13 Temmuz 2017 Perşembe 15:41
 YELKEN CAFE’DE SON RÖTUŞLAR YAPILDI

 

 

Büyük beğeni topluyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un prestij projeleri arasında yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Harikalar Sahili’nin hemen yanı başında inşa edilen proje eşsiz görünümü ve manzarasıyla büyük beğeni topluyor. Sadece Derince’ye değil Kocaeli’ye de büyük değer katacak olan proje, sahil şeridi ile bütünlük oluşturarak ilçenin uğrak mekanlarından birisi olacak.

 

Her katında ayrı güzellik

Yelken şeklindeki görünümüyle Körfez manzarası ve Harikalar Sahili ile bütünlük oluşturacak olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant projesi vatandaşlara her katında ayrı bir güzellik sunacak. Panaromik asansörü ile Körfez’in ve sahilin görünümünü farklı açılardan yansıtacak olan proje, Kocaeli ve Derince için önemli cazibe merkezlerinden birisi olacak. Konumu ile sahil etaplarında yapılan projeler arasında ayrı bir yere sahip Yelken Kafe, çevre düzenlenmesinin de tamamlanması sonrasında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Erkan Sayanoğlu 7 yıl önce yorumlandı

      Derince köyümüzün en büyük ihtiyacı olan proje buydu!

    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri