banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Vali Güzeloğlu’ndan 30 Ağustos mesajı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

29 Ağustos 2015 Cumartesi 12:00
Vali Güzeloğlu’ndan 30 Ağustos mesajı

 

 

Kocaeli Güzeloğlu’nun mesajı şu şekilde: Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren Büyük zaferin 93’ncü yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

 

Ecdadımız, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası zaferlerle dolu bir tarih armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, ordu- millet kenetlenmesiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi de bu süreçteki tarihi dönemeçlerden birini ifade etmektedir. Bu eşsiz zaferin tek kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır. Bu duygular milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuş, kurduğumuz devletlerin dünya tarihine yön vermesine imkan sağlamıştır.

 

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün korunması, halkımızın huzur ve esenliğinin sağlanması için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının 30 Ağustos Zaferi’nin kazanılması noktasında gösterdikleri fedakarlıklar büyük önem arz etmektedir. 

 

30 Ağustos, Türk Milleti için onur ve gurur günüdür.

 

Bugün bizlere düşen ise, bütün imkansızlıklar ve yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve  ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren  aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri