19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Trabzon-Kocaeli uçak seferleri başladı

Cengiz Topel Havalimanı’nda Anadolu Jet’in Trabzon-Kocaeli seferleri başladı

05 Mayıs 2015 Salı 15:15
Trabzon-Kocaeli uçak seferleri başladı

 

 

Anadolu Jet’e ait TK-7377 sefer sayılı Trabzon-Kocaeli uçağı seferlerin yeniden başlamasıyla Cengiz Topel Havalimanı’na indi. Trabzon’dan aldığı 40 yolcuyu sabah 09.10’da Cengiz Topel’e getiren Anadolu Jet Uçağı, Cengiz Topel’den aldığı 73 yolcusuyla saat 09.40’da Trabzon’a havalandı. Biletlerin 60 TL ile 90 TL arasında değiştiği Trabzon-Kocaeli uçak seferleri vatandaşa konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor.

 

BÜYÜKŞEHİR’İN 250 NUMARALI OTOBÜSÜ GİDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 250 numaralı otobüsü de Cengiz Topel Havalimanı’na direkt sefer yapıyor. Kirazlıyalı’dan Cengiz Topel’e  saat 07.30’da hareket eden 250 numaralı otobüs, D-100’den devam ederek, Tütünçiftlik, Körfez, 95 Evler, Derince, Çenesuyu, Seka Devlet Hastanesi, Orduevi, Halkevi, Vilayet Durağı, 42 Evler, Kandıra Sapağı, Otogar, Kavakçılık, Yahya Kaptan, Goodyear ışıklar, Köseköy ve Uzunçiftlik güzergâhlarından Cengiz Topel Havaalanı’na yolcuları taşıyor. İzmit–Havalimanı güzergahı için tam 2.70, indirimli 2.05, öğrenci 1.75 ve 7/24 akıllı bilet 2.95 TL olacak. Kirazlıyalı-Havalimanı güzergahında ise tam 4, indirimli 3, öğrenci 2.30 ve 7/24 akıllı bilet 4.25 TL olarak ücretlendirildi.

 

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN HAFRİYAT ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Havalimanı iniş pisti ile havalimanı arasındaki tepeninde kaldırılmasına yönelik hummalı bir çalışma yürütülüyor. İş makineleriyle kazılan toprak kamyonlara yüklenerek taşınıyor. Uçak iniş pistiyle yolcu peronu arasında bulunan toprak tepe sıfırlanarak, uçaklara kolaylık sağlayacak.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri