18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Parkede ŞOK kampanya

Kış kampanyasına giren Yaşar Zemin Market’te şok kampanya başlatıldı. Parkede m2 fiyatı montaj dahil 20 TL.

25 Kasım 2015 Çarşamba 11:11
 Parkede ŞOK kampanya

Derince Denizciler Caddesi üzerinde yaklaşık 15 yıldan beri hizmet veren Yaşar Zemin Market’te kış kampanyası başlatıldı. İlçenin sevilen esnaflarından Bülent Yaşar’ın sahibi olduğu Yaşar Zemin Market’te parkeler montaj dahil m2’si 20 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerini bekliyor. Yeni konseptiyle müşterilerine daha iyi hizmet sunan Yaşar Zemin Market’te yollukların metresi 10 TL’den, halıların m2’si ise 100 TL’den satışa sunuluyor.

AMAÇ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Yerli – İthal Laminat Parke -Serfloor – Mineflo İthal Yer PVC – Çim Halı Döşemeleri-Jel Tabanlı Yolluk-Kıvırcık Paspas Çeşitleri-Duvardan Duvara Halı Döşeme işleri yapan Yaşar Zemin Market’te kredi kartına taksit imkanı da sağlanıyor. İşyeri sahibi Bülent Yaşar müşterilerine hitaben şunları söyledi; “Sürekli kampanyalar yaparak müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Uzman ve deneyimli personellerimizle, tüm parke, PVC yer döşeme, yolluk döşeme işleriniz itina ile yapılır. Halı ve yolluk kenarlarınıza itina ile overlok çekilir.”

 

Adres: Denizciler Cad. No:113 (İnci Pastanesi Yanı) Derince Merkez / Kocaeli

Tel: 0262 239 07 11

Anahtar Kelimeler: Parkede ŞOK Kampanya

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri