19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

“Milletin inanç ve azmi karşısında çaresiz kaldılar”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 15 Temmuz dolayısıyla yayımladığı mesajda; 15 Temmuz’u; “Türk Milletinin, top yekün Türkiye geçilmez dediği tarihin adı” olarak nitelendirdi

15 Temmuz 2017 Cumartesi 12:11
 “Milletin inanç ve azmi karşısında çaresiz kaldılar”

 

“15 Temmuz’da hayatını kaybeden 173’ü sivil 249 şehidimiz bize gösterdi ki; 15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında yaşananlar, bir asır önce Çanakkale'yi yedi düvele mezar eden mücadeleci ruhun ne kadar taze, ne kadar diri olduğuydu” diyen Başkan İsmail Baran, “Tıpkı 102 yıl önce Çanakkale'de olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de en modern silahlarla donanmış hainler, milletimizin azim, inanç ve kararlılığı karşısında çaresiz kaldı.

DÜNYAYA GÖSTERDİ

Ve en zayıf anında bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancın mirasçısı olan bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, 15 Temmuz'da vatanını koruma, demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etti. Bu millet, var olduğu sürece ülkemiz üzerinde planlar kuran hainlere asla müsaade etmeyeceğini de bir kez daha gösterdi.

SON ÇIRPINIŞLARI
Bu haince girişim, ülkemize zarar vermek isteyenlerin son çırpınışı olacak ve tarihin ç
öplüğünde yerlerini alacaklardır. Kardeşliğimizi bozanlar, Türk adaleti karşısında en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek” İfadelerini kullandı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri