banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

MBDAL mezunları iftarda buluştu

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin bu yıl yedincisini düzenlemiş olduğu Geleneksel İftar ve Mezun Buluşması okulun spor salonunda gerçekleştirildi.

29 Haziran 2015 Pazartesi 12:10
 MBDAL mezunları iftarda buluştu

 

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin bu yıl yedincisini düzenlemiş olduğu Geleneksel İftar ve Mezun Buluşması okulun spor salonunda gerçekleştirildi.Yaklaşık 160 kişinin katıldığı iftarda mezunlar yıllar sonra öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı. 2003 yılı mezunlarından başlayan ve 2015 mezunlarına kadar her dönemden mezun bulunan iftarda okul müdürü Murat Sert, okul eski müdürlerinden Recep Özaydın, İsmet Aybastı, Recep Cerrah, okul öğretmenlerinden Hanefi Karabulut,Hayrettin Kaldırım ve Murat Yetik, okul eski öğretmenlerinden Naci Güney, Adem Saka, Ziya Turan,Şerif Dinç ve Turhan Efe katıldı. Ayrıca okul aile birliği başkanı Nihat Güngör ve okulun emektar çalışanı İsmail Akkurt da  iftarda yer alan isimler arasındaydı.

 

Mezunlar iftardan sonra okudukları sınıflara tekrar giderek o günleri hatırlama ve o mutlu günlere yenilerini ekleme imkanını buldular. Okul koridorları ve sınıfları yıllar sonra bir kez daha aynı öğrencilerle doldu. Ayrıca mezunlar uzun zaman sonra geldikleri okulları ve buluştukları arkadaşlarıyla çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirerek bu günleri de tebessümle hatırlanacak sayfalar arasına eklediler.

                                                        

Gelecek yıl da yapılması planlanan iftara katılmak üzere sözleşen mezunlar ve öğretmenler buluşmayı sağladıkları için mezunlar derneği yönetimine teşekkürlerini sundular.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri