banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Kültür Okulları ile indirim protokolü imzalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Okulları arasında 2015-2016 eğitim-öğretim yılında geçerli olacak iş birliği protolü imzalandı

31 Temmuz 2015 Cuma 15:51
Kültür Okulları ile indirim protokolü imzalandı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile Kültür Okulları  kurucusu Ali Aydemir’in katıldığı törende Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Okulları arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında   Büyükşehir  çalışanlarının birinci derecede yakınları Kültür Okulları’na yüzde 20 indirim ile kayıt yaptırabilecekler.

 

PERSONELİMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş‘un makamında gerçekleşen protokol töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda Kültür okulları ile bir protokol imzaladık. Bu protokolün İki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri