banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

Köylere ‘nokta atışı’ hizmet

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Körfez’in köylerinde devam eden ve tamamlanmış çalışmaları yerinde inceledi

23 Mayıs 2017 Salı 15:27
 Köylere ‘nokta atışı’ hizmet

 

Körfez Belediyesi, köyleri yakın incelemeye aldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın köyler için büyük önem verdiği projeler tek tek hayata geçerken, köylerdeki eksiklikler de nokta atışı çalışmalar ile gideriliyor. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Köyler ve Muhtarlar Müdürü Özcan Efe, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve teknik personel, Körfez’in köylerini dolaştı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve beraberindekiler önce köy muhtarlarını ziyaret etti. Köylerdeki devam eden ve tamamlanmış çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve teknik ekip, eksik noktaları tespit ederek çözüme kavuşturulması noktasında hemen çalışma başlatılacağını belirtti.

DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Köy muhtarları da Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz aracılığı ile Başkan İsmail Baran’a teşekkür ederken, “Eksikliklerimizi buraya kadar gelerek yerinde gören ve hemen giderilmesi noktasında çalışma başlatan Körfez Belediyemize teşekkür ediyoruz. Köylerimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor” ifadelerini kullandı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri