banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Körfez’de Hizmet Kalitesi Zirvede

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile toplantı düzenledi.

01 Ekim 2015 Perşembe 13:24
 Körfez’de Hizmet Kalitesi Zirvede

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, şeffaf yönetim modeli çerçevesinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle aylık toplantılarla ilçenin geleceğine şekil verecekleri çalışmaları değerlendiriyor. Oluşturulan profesyonel hizmet alt yapısı ile Körfez’de hizmet kalitesini zirvelere ulaştıran Körfez Belediyesi, çalışmalarını ve projelerini değerlendirmek adına bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen müdürler toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Belediye Başkanı İsmail Baran’a devam eden ve tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

Toplantıda Yapılan Yapılacak Olan Çalışmaların Takibi Yapıldı

Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; "Körfezimiz ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz" dedi.

Daha Çok Çalışacağız

“İlçemizi şantiyeye çevirdik. Vatandaşlarımıza daha önce vermiş olduğumuz sözlerin hepsini tek tek tutmaya başladık ve bunun sevinci içerisindeyiz. Bizim tek derdimiz var o da milletimize en iyi şekilde hizmet etmek. Onların istek ve talepleri bizler için çok önemli. Bu nedenle daha çok çalışacağız ve Körfezimizi daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Biz bir ekibiz ve ekip olarak güzel hizmetler imza atacağız. Bu nedenle herkes üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelidir” ifadelerini kullandı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri