19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Körfez Devlet için imzalar atılıyor

Körfez Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Körfez Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için imzalar atılıyor. Projede, 12 yataklı yoğun bakım ünitesi de yer aldı

07 Haziran 2017 Çarşamba 17:59
 Körfez Devlet için imzalar atılıyor

 

Sağlık Bakanlığı tarafından 2017-2018 yatırım planlamasına alınmayınca Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran devreye girmiş, ‘Körfez’e yakışmıyor’ dediği Körfez Devlet Hastanesi’nin inşaatını

belediyenin öz kaynaklarıyla yapma kararı almıştı. Hastane ek binası için hazırlanan ve ‘Selçuklu Mimarisi’ özelliği taşıyan proje bakanlık tarafından onaylandı.

İMZALAR ATILIYOR

Proje için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Körfez Belediyesi bugün saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda protokol imzalanacak. Protokol sonrası kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak ve 2018 yılı içinde inşaatı Körfez Belediyesi tarafından tamamlanarak Sağlık Bakanlığı’na teslim edilecek.

12 YATAKLI YOĞUN BAKIM

7 bin metrekare alana inşaa edilecek olan modern ve tam donanımlı yeni hizmet binası ile acil servis ile ameliyathanelere gidiş tüp geçiş ile sağlanacak. Proje 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Proje içerisinde ayrıca 12 yataklı yoğun bakım ünitesi de yer alıyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri