banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ

23 Kasım 2014 Pazar 14:26
 KILIÇDAROĞLU'NUN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Derince İmam Hüseyin cemevinde tören düzenlendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ve bugün vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Derince Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi'nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Kemal Kıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kardeşleri Cemile Özdemir, Türkan Yakar, oğulları Ender, Hüseyin ve Celal Özdağ, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, CHP il ve ilçe teşkilat üyeleri, Özdağ'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TUNCELİ’YE GÖNDERİLDİ

Derince Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi'nde düzenlenen törende Selvi Kılıçdaroğlu ve kardeşleri taziyeleri kabul etti. Cemevinde dualar edildikten sonra Fatma Özdağ'ın cenazesi, Sabiha Gökçen Havaalanı'na götürülmek üzere yola çıktı. Fatma Özdağ'ın cenazesi Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan uçakla memleketi Tunceli'ye gönderildi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri