banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

Kenan Yalçın’dan Ankaragücüspor’a yemek

Kenan Yalçın’dan Ankaragücüspor’a yemek

30 Mart 2015 Pazartesi 15:34
 Kenan  Yalçın’dan Ankaragücüspor’a yemek

Kocaeli Birlikspor ile 2.lig maçı oynamak için Körfez’e gelen Ankaragücüspor maç sonunda Derince Harikalar sahilinde  Yalçın Yapının sahibi Kenan Yalçın tarafından  yemekte ağırlandılar.

 

Ankaragücüspor kendisinin de yer aldığı 2.lig müsabakası için Kocaeli Birlikspor ile maç yapmak üzere Körfez Alparslan Türkeş stadından geldi.Ankaragüspor’da Başkan yardımcısı olarak görev alan ve kafile başkanlığını yapan  Ercan Soydaş Derince’de faaliyet gösteren Yalçın Yapının sahibi Kenan Yalçının yeğeni olduğu için maç sonunda Kenan Yalçının davetlisi olarak Derince Harikalar sahilinde yemekte ağırlandılar.Kenan Yalçın Kocaeli Birliskpor ile 1-1 berabere kalan maçıda izleyerek yeğenine kusursuz bir ev sahipliği örneği sergiledi.

Maç sonrası yemek

Kenan Yalçın maç sonrası takımı Anakra’ya hemen göndermeyerek Derince Harikalar sahilinde takıma yemek verdi.Yemeğe Ankaragücüspor Başkan yardımcısı Ercan Soydaş,yöneticiler  Erkan Şahin,Gürkan Büyükkol,Hocalar Ayhan Atik,Yardımcı hocalar  Çetin Demir ve Alper Acar ile futbolcular katıldılar.Yemek sonrası  harikalar sahilini gezen  Ankaragücüspor takımı yemeği veren Kenan Yalçın’a teşekkür ederek Derince’den ayrıldılar.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri