banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

28 Temmuz 2015 Salı 16:43
 KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

 

 

İlimizde sıcaklık 38-39 dereceleri görürken vatandaşlar özellikle yaşlılar sokaklarda şemsiye ile gezerek aşırı sıcaklardan korunmaya çalışıyor. Yetkililer sıcak havalardan dolayı özellikle yaşlıları, şeker ve kalp hastalarını daha dikkatli olmaları konusunda uyarırken güneş çarpmaları konusunda da halkı bilgilendiriyor.

 

ÇOCUKLAR FISKİYENİN ALTINDA

Havaların aşırı sıcak olmasıyla birlikte sıcaklardan bunalan çocuklar, meydanlardaki fıskiye ve süs havuzlarına girerek hem serinliyor hem de eğleniyorlar. Çocuklar eğlenirken aileleri de fıskiyenin yanında serinledi.

 

SOKAK VE CADDELER BOŞ

İlimizdeki aşırı sıcaklardan dolayı insanlar sokaklar ve caddelerde fazla gezmezken serin dükkanların içerisinde kalmayı tercih ediyor.

 

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak hava dalgasının dünden itibaren ilimizde hissedilir derecede sıcaklık artışlarına sebep olacağını belirtti. Kocaeli'de sıcaklığın 39-40 dereceye kadar ulaşması bekleniken meteoroloji güneş çarpmalarına karşı halkı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yüksek hava sıcaklığından dolayı oluşabilecek başta sağlık sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

 

Anahtar Kelimeler: KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri