18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Karadenizliler’den Başkan Bulut’a destek

Başkan Bulut’u konuk eden Derince Karadenizliler Derneği Başkanı Zafer Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Derince’de yapılacak her olumlu uygulamaya katkı sunacaklarını ifade ederek, destek mesajı verdi

15 Nisan 2014 Salı 10:46
 Karadenizliler’den Başkan Bulut’a destek

Dernek yönetimiyle buluştu

Seçim sürecinin sona ermesinin ardından halkın teveccühü ile belediye başkanlığı görevini ikinci kez üstlenen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyor. Bir yandan makamında tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Bulut, diğer taraftan da fırsat buldukça davetlere katılmaya özen gösteriyor. Başkan Bulut, son olarak Derince Karadenizliler Derneği’nin daveti üzerine, dernek başkanı Zafer Demir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Derince Karadenizliler Derneği’nin ilçe merkezinde yer alan dernek binasında gerçekleşen buluşmada Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık eşlik etti.

 

Derince’nin sorunlarını iyi biliyor

Başkan Bulut’u derneklerinde ağırlamaktan dolayı duyduklarını memnuniyeti ifade eden Derince Karadenizliler Derneği Başkanı Zafer Demir, Derince’de yapılacak her olumlu uygulamaya katkı sunacaklarını söyledi. Başkan Bulut’un 2004-2009 yılları arasında çok önemli hizmetlere imza attığını belirten Demir, “Derince’nin sorunlarını çok iyi bilen başkanımızın, ilçemiz için bir şans olduğuna inanıyorum.” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise dernek başkanı Demir ve yönetimine bu nazik davetleri için teşekkür ederek, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karadenizliler’e yapmayı planladıkları projeleri aktaran Bulut, istişareye her zaman önem vereceklerini söyledi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri