banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Hürriyet sendikaları ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri İzmit’teki sendikaları gezdi.

17 Ocak 2019 Perşembe 08:19
Hürriyet sendikaları ziyaret etti
 CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediyesi Meclisi üyesi Veli Beyaztaş, CHP İzmit ilçe Yöneticileri Dalistan Filiz, Mehmet Baştürk, Osman İlhan Cebeci, İzmit SKM üyeleri Ömer Akın, Hasan Çelik ve partilileri ile birlikte İzmit’teki emek örgütlerini ziyaret etti.

CESARET GEREKİYOR

İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki CHP heyeti Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve Sedat Küçük, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Eğitim İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Emine Çalık ve Emekli Sen Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Turgut’u ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Bu kadar zengin bir kentte yaşamamamıza rağmen bugün Eskişehir konuşuluyorsa ben bunu sorgularım. Bu kentin kaynağı var. Burası Körfez kenti, tarihi ve denizi var. Bu kentin çehresini değiştirebilecek vizyon projeler üretilmiyor. İzmit’te bunları yapacak cesaret gerekiyor” dedi

BAŞKA BİR İZMİT MÜMKÜN

Sadece doğru projelerin gösterilmesi değil, projeleri uygulayacak iradenin de ortaya konması gerektiğini dile getiren Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Mesele doğru projelerin yanı sıra, sağlam uygulama iradesi de gerekiyor. İzmit işçi kenti ama maalesef işçi dostu değil. Bu millet onlara 7 vekil ve belediye başkanları verdi. Grevleri görüyoruz, ama çözme iradesi sergilemiyorlar. Sadece işçi veya işverenden yana olmak değil, orta yolu bulmada arabulucu olmak gerekiyor. Başka bir İzmit mümkün. Toplum desteği ile yapılamayacak şey yok. Bu kenti bilenlerle liyakatle yöneteceğiz. Ben bir yere proje yapacaksam orada oturanlarla yapacağım ve bütün projelerimiz istihdam öncelikli olacak” açıklamasında bulundu. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri