banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Derince’ye 3 bin ton asfalt döküldü

Derince’ye 3 bin ton asfalt döküldü

26 Ağustos 2014 Salı 13:25
 Derince’ye 3 bin ton asfalt döküldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları ile Derince’deki caddeler asfaltlanarak yeni bir görünüme kavuşturuluyor

 

Ulaşım artık çok rahat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar ile Derince’deki caddeler ve sokaklar asfaltlanarak yenileniyor. Gerçekleşen çalışmalarla birlikte yeni bir görünüme kavuşan Derince caddeleri ve sokakları adeta göz kamaştırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü yol çalışmalarının sona ermesinin ardından ilçede yaşayan vatandaşlar artık daha rahat ulaşım yapmanın keyfini yaşıyor.

 

Piri Reis’in yolları asfaltlandı

Kocaeli genelinde projelerini yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen  İşleri Daire Başkanlığı bu kez Derince Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla Derince’deki cadde ve sokakların yollarını yeniliyor. Derince İbn-i Sina Mahallesi’nde Piri Reis Caddesi ve Lojman Sokak’ın asfaltlama çalışması yapıldı. Büyükşehir ve Derince Belediyesi ekiplerinin birlikte yürüttüğü yol yapımının tamamlanmasının ardından İbn-i Sina Mahallesi Piri Reis Caddesi ve Lojman Sokak’ta daha rahat bir ulaşımın önü açıldı.

 

3 bin ton asfalt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalarla Piri Reis Caddesi ve Lojman Sokak’a 3 bin ton asfalt döküldü. İki gidiş iki geliş olmak üzere dört şeritli yola 2 bin metrekare kaldırım parkesi döşendi. İlçe genelinde hummalı çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi, İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Piri Reis ve Lojman Sokak mevkilerinde tamamlanan cadde ve sokakların pırıl pırıl bir görünüme kavuşması ile ilçe vatandaşlarına daha rahat bir ulaşım imkanı sağladı.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri