18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Derincelilerin coşkusu TRT ekranlarına yansıdı

Derince’de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) hain darbe girişimine karşı büyük bir tepki göstererek tek yürek olan ilçe halkının demokrasi coşkusu TRT ekranlarından 79 milyona ulaştı

29 Temmuz 2016 Cuma 16:07
Derincelilerin coşkusu  TRT ekranlarına yansıdı

İlçe Halkı El Ele Omuz Omuza

Darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik içerisinde ilk geceden itibaren sokaklara dökülen Derinceliler, Kent Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine aralıksız devam ediyor. Her akşam meydanda toplanan vatandaşlar ellerinde Ay Yıldızlı bayraklarla milli iradeye sahip çıkarak yaşanan terörü hep bir ağızdan lanetliyor. Demokrasi nöbetinin sürdüğü Derince’de düzenlenen programlarla Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar darbeye karşı el ele omuz omuza dimdik duracaklarını belirtti. Bunun yanında son düzenlenen programda ise Erzurumlu aşıklar ve şairler vatan ve bayrak temalı eserleri seslendirerek her akşam Türkiye için ayakta olacaklarının mesajını verdi.

 

TRT Haber Canlı Yayınladı

Program sonrasında TRT Haber Kocaeli Temsilcisi Halit Yılmaz’ın gerçekleştirdiği canlı yayın programında ilçe halkı tüm Türkiye’ye coşkulu bir şekilde darbeye karşı dimdik ayakta oldukları mesajını verdi. Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci emrine kadar sokaklarda olacaklarını aktaran vatandaşlar, milli iradeye daima sahip çıkacaklarını belirtti. Sık sık FETÖ aleyhinde sloganlar atan ilçe halkı “Dik dur eğilme bu millet seninle” diyerek Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Mesele vatansa gerisi teferruattır diyen ilçe halkı farklı siyasi görüşlere sahip olsalar da vatan ve bayrak aşkıyla her akşam meydandaki yerlerini alıyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri