banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Derinceli hanımlardan öğrenciler yararına kermes

Derinceli hanımlardan öğrenciler yararına kermes

20 Kasım 2014 Perşembe 14:29
 Derinceli hanımlardan öğrenciler yararına kermes

 

Derince’de ikamet eden beş bayanın öncülüğünde başlayan ve ilçedeki diğer hanımların da katkı sağladığı kermesin açılışını Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık yaptı

 

Açılışı Nurettin Işık yaptı

İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ekonomik anlamda katkı sunabilmek için bir araya gelen Derinceli hanımlar bir kermes organize etti. Derinceli Ayşen Karagöz, Melek Cici, Yadigar Soyal, Zeynep Uzunoğlu ve Nuran Demirbaş’ın öncülüğünde başlayan ve ilçedeki diğer hanımların da katkı sunduğu kermesin açılışını Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık gerçekleştirdi.

 

El emeği göz nuru eserler

Çenedağ Mahallesi Dut Sokak No: 14 adresinde eski TOGEM binasının yanında açılan kermes 22 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerine kadar açık olacak. El emeği göz nuru çeyiz ürünlerinden, ev yapımı taze gıdalara kadar birçok ürünün yer aldığı kermesin açılışını yapan Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, öğrencilerin yararına düzenlenen her çalışmanın yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri