18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Derince’de Kutlu Doğum etkinlikleri

Derince İlçe Müftülüğü’nün Kutlu Doğum Haftası nedeniyle organize ettiği programda Doç. Dr. Ahmet Ekşi, katılımcılara önemli mesajlar verdi

20 Nisan 2017 Perşembe 14:31
 Derince’de Kutlu Doğum etkinlikleri

 

 

Programa yoğun ilgi gösterildi

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında Derince’de “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans düzenlendi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, muhtarlar, din görevlileri, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Ahmet Ekşi’den önemli mesajlar

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda ilk konuşmayı yapan İlçe Müftüsü Mecit Amil, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) doğum yıldönümü olan ‘Kutlu Doğum Haftası Kutlama’ programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da yaptıkları konuşmalarda ‘Güven’ duygusunun önemine vurgu yaptı. Protokol konuşmalarının ardından “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Ahmet Ekşi, davetlilere Peygamber Efendimizin rahmet dolu mesajlarını anlattı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri