18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Derince’de 23 Nisan coşkusu Kent Meydanı’na sığmadı

Derince’de 23 Nisan coşkusu Kent Meydanı’na sığmadı

24 Nisan 2015 Cuma 15:24
 Derince’de 23 Nisan coşkusu Kent Meydanı’na sığmadı
Foto galeriye git

 

Derince’de 23 Nisan Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerin son günü yine büyük coşku vardı. Kırım’dan ve Bosna Hersek’ten gelen misafir öğrencilerin de eşlik ettiği yürüyüş ve gösterilere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi

 

Bosna ve Kırım’dan misafirler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Derince’de dört güne yayılan bir programla coşku içerisinde kutlandı. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte tertip ettikleri etkinliklerin son günü kortej halinde yürüyüş gerçekleşti. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun önünden başlayarak Denizciler Caddesi boyunca devam eden yürüyüş Derince Kent Maydanı’nda son buldu. Yoğun bir katılımın sağlandığı ve vatandaşların da eşlik ettiği yürüyüşe Derince’deki anaokulu ve ilkokulu öğrencilerinin yanı sıra, Kırım ve Bosna Hersek’ten gelen misafir öğrenciler de katıldı.

 

Protokol de yürüyüşe katıldı

Ellerinde bayraklarla ve bando takımı eşliğinde yürüyen öğrencilerle birlikte Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ve Osman Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın da korteje katılarak vatandaşları selamladı. Denizciler Caddesi’nde gerçekleşen coşkulu yürüyüşün tamamlanmasının ardından Kent Meydanı’nda da renkli gösteriler yapıldı.

 

Mini voleybol gösterisi

Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde Atatürk Anaokulu, Bosna Hersek ve Kırım’dan gelen öğrencilerin sergilediği gösteriler alanı dolduran vatandaşların büyük beğenisini topladı. Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde Yenikent Voleybol Kulübü sporcuları da mini bir voleybol gösterisi sundu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği mini voleybol etkinliğinin de sona ermesinin ardından ilçedeki 23 Nisan programları noktalandı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri