banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

Demokrasi şehitleri için lokma dağıtıldı

Derince Kent Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerine katılan Değirmendereli Fatma Kılıç, darbe girişimine karşı direnirken yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için lokma dağıttı

29 Temmuz 2016 Cuma 14:00
 Demokrasi şehitleri için lokma dağıtıldı

 

 

FETÖ Terör örgütüne mensup askerler tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe teşebbüsünün ardından yaşamını yitiren şehitlerimiz için Derince’de düzenlenen programda lokma dağıtımı gerçekleşti. Derince Kent Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetleri programı için ilçeye gelen Değirmendereli Fatma Kılıç, demokrasi şehitleri için lokma dağıttı. Milli iradeye destek nöbetlerine katılan vatandaşlara gece boyunca lokma ikramında bulunan Fatma Kılıç, demokrasi şehitlerimiz için dua ettiğini söyledi. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık da duyarlı davranışı nedeniyle Fatma Kılıç’a teşekkür ederek Kent Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerinin halkın birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini söyledi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri