banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Bulut: Birlikte daha nice eserlere imza atacağız

Derince’yi cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren Başkan Bulut, sık sık esnaf ziyaretleri yaparak projelerini ilçe dinamikleriyle paylaşıyor

11 Ağustos 2017 Cuma 15:36
 Bulut: Birlikte daha nice eserlere imza atacağız

Denizciler Caddesi esnafıyla istişare

Göreve geldiği günden beri gerek güncel sorunların çözümü gerekse projelerin belirlenmesi noktasında istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez Denizciler Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Halka hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Başkan Bulut, düzenli aralıklarla muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak beraberinde AK Parti Derince İlçe eski Başkanı Ahmet Ark ile birlikte Denizciler Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Bulut, projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Derince’nin geleceğini şekillendirecek çalışmalara imza atarken ilçe halkının görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirten Başkan Bulut, “Halkımızla, esnaflarımızla ve kentimizin dinamikleriyle yaptığımız istişareler projelerimizi belirlememize de ışık tutuyor” dedi.

 

Birbirinden önemli projeler hayata geçti

Yaptıkları bütün çalışmaların ve hayata geçirdikleri projelerin ilçe halkının menfaati için olduğunu söyleyen Başkan Bulut, “Sizlerden aldığımız güç ile birlikte Derince’miz için çalışıyoruz. Bugün Derince’mize artı değer kazandıran birçok çalışmayı hayata geçirdik. İlçemize değer katacak olan Yelken projemiz ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda artık sona gelindi. Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’miz ile Yenikent’e inşa edeceğimiz Kapalı Pazar projelerinde inşa sürecine girdik. Sporcu Fabrikası, 20 metrelik yol ve viyadükler. Bunların hepsi ilçemizin kazanımları oldu. Aynı şekilde köylerimizi de asla merkezden ayırmadık. İshakçılar’a inşa ettiğimiz kültür merkezi ve spor tesislerinin ardından şimdi de Er Meydanı projemizi hayata geçirdik. Birlikte daha nice eserlere imza atacağız” dedi. Denizciler Caddesi esnafları da Başkan Bulut’a kente kazandırdığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, ilçe menfaatine yapılacak olan her çalışmada destek olacaklarının sözünü verdi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri