banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Bir Nefes Yeter" VM Medical Park'ta çekildi

Başrollerinde Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı "Bir Nefes Yeter" adlı sinema filminin çekimleri, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

04 Ekim 2017 Çarşamba 14:21
 Bir Nefes Yeter

 

 

ÇOK BEĞENDİLER

 

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Sapanca'da çekimlerine başlanan filmin konusu gereği hastane çekimleri Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Yasemin Türkmenli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin çekimlerini Genel Müdür Doç. Dr. Soner Şahin'de yakından takip etti. “Yer Gök Aşk”, “Kara Para Aşk”, “Oyunbozan” ve son olarak Fox TV’de yayınlanan “Deli Gönül” adlı televizyon dizilerinde rol alan Tuvana Türkay ile “Bir Aşk Hikayesi”, “Muhteşem Yüzyıl” ve Star TV’de hala devam etmekte olan “Ateşböceği” adlı televizyon dizileriyle tüm Türkiye’nin beğenisini kazanan Seçkin Özdemir'in başrollerini paylaştığı filmde ayrıca ünlü oyuncular Hakkı Ergök, Zuhal Gencer, Gökçe Özyol ve ünlü manken Şenay Akay da rol aldı.

Çekimler sırasında hastaneyi çok beğendiklerini söyleyen film ekibi, kendilerine sundukları imkanlardan ötürü teşekkürlerini ilettiler. Bir Nefes Yeter, 13 Ekim’de tüm Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri