19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Başkan, önemli isimleri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyarete gelen milletvekillerine hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeleri anlatırken, iş dünyasının temsilcileriyle de bir araya geldi

10 Ağustos 2017 Perşembe 14:43
 Başkan, önemli isimleri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca önemli isimleri makamında ağırladı, Körfez’de hayata geçen ve yatırımı devam eden projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baran’a ilk olarak AK Parti İstanbul Milletvekili ve Kocaeli Koordinatörü olarak görev yapan Osman Boyraz oldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YATIRIMLARI AKTARDI

Başkan Baran’ın bir diğer önemli konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk oldu. Başkan İsmail Baran, Şentürk’e ilçede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler aktarıldı. Şentürk de yapılanları dikkatlice dinlerken, Başkan İsmail Baran’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

MORALI’DAN ZİYARET

Başkan Baran’ın iş dünyasından da ziyaretçileri vardı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Zımba, Başkan İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Başkan Baran’ın iş dünyasından bir sonraki ziyaretçisi ise Gübretaş Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mahmut Karaman oldu.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri