18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Başkan Bulut: İlçemize hizmet için çalışıyoruz

STK temsilcileriyle istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemize ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi

25 Kasım 2015 Çarşamba 11:44
 Başkan Bulut: İlçemize hizmet için çalışıyoruz

 

Gaziler Derneği Derince Temsilcisi Celal Akyıldız, Taşköprülüler Derneği Başkanı Mustafa Ölmeztürk, Çavuşlu Muhtarı Eyüp Özcan, Serhat İlleri Dernek Başkanı Nejdet Karataş, Erbakan Vakfı Derince Temsilcisi Yılmaz Yayla, Derince Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve yönetimi, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. STK temsilcileriyle istişarede bulunan Başkan Bulut, hep birlikte faydalı çalışmalara imza atmaları gerektiğini vurguladı. Bulut konuşmasında, “İlçemize ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte bu doğrultuda ilerleyerek Derince’mize faydalı olacak işlere imza atmalıyız. Yapımı devam eden ve hazırlık aşamasında olan projelerimizi halkımızın hizmetine sunmak için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri