banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Baran’dan Miraç Kandili Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 16:20
 Baran’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Baran mesajında, “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür.

Miraç; Peygamber Efendimizin, Yüce Allah'ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksaya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin, başta Körfezli Hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, bereket, birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini dilerim. Böylesi özel günler, kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandil’inin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennisiyle, başta Körfezli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Miraç Kandil’ini tebrik eder, saygılar sunarım.”

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri