19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Büyükşehir üniversitelileri Çanakkale’ye götürdü

Kocaeli Üniversitesi’nden 40 genç Çanakkale Şehitliği’ni gezdi

10 Kasım 2013 Pazar 12:12
Büyükşehir üniversitelileri Çanakkale’ye götürdü
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetler Merkezi, Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören 40 genci Çanakkale’ye götürdü. Çanakkale Şehitliği’ni rehber eşliğinde gezen üniversiteliler, bir tarihin yeniden yazıldığı topraklarda; vatanın hangi şartlarda kazanıldığını bir kez daha görme fırsatı yakaladı.
 
40 ÜNİVERSİTELİ ÇANAKKALE’DE
Geziye Kocaeli Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinde eğitim gören 40 öğrenci katıldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Merkezi aracılığıyla Çanakkale’ye giden öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi bir de otobüs tahsis etti. Öğrenciler Çanakkale’de ilk olarak şehitliği gezdi. Rehber eşliğinde bölgeyi gezen öğrenciler Çanakkale Savaşı ile ilgili detaylı bilgi edindi.
 
YERİNDE GÖRDÜLER
Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitlerimizi ziyaret eden gençler vatanın hangi ve zor şartlarda kazanıldığını bir kez daha yerinde görmek fırsatı yakaladı. Gençler bir tarihin yeniden yazıldığı topraklarda olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti. Şehitliğin ardından müzeyi de gezen gençler gezi için Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Merkezi’ne teşekkür etti.
 
DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Merkezi gençler için Çanakkale Gezileri düzenlemeye devam edecek. Çanakkale’ye gitmek isteyen öğrenciler bireysel ya da toplu başvurularını Gençlik Merkezi’nin Fuar içindeki binasına yapabilecek.
 
 
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri