banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

AK PARTİ DERİNCE GENÇLİK TEK SES OLUP HAYKIRDI: MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

AK Parti Derince Gençlik Kolları, İsrail’in Kudüs’e yaptığı son saldırılar nedeniyle dün Derince Kent Meydanı’nda öğle namazı sonrası basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz okudu. Basın açıklamasına AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, AK Parti Derince Kadın Kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Temmuz 2017 Pazar 14:32
 AK PARTİ DERİNCE GENÇLİK TEK SES OLUP HAYKIRDI: MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Tanju Yılmaz yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“İsrail’in 1967’den bu yana işgal altında tutmakta olduğu Doğu Kudüs’te 14 Temmuz Cuma günü Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı üç gün boyunca ibadete kapatmış ve ezanın dahi okunmasını yasaklamıştır. Bu üç gün boyunca İsrail,Mescid-i Aksa’nın resmi görevlilerinin dahi girişini engellerken kendi istihbarat görevlileri ile arama adı altında Aksa’ya baskın düzenleyerek tarihi eserlere,belgerelere ve asırlık el yazması kitaplara zarar vermiştir. İsrail bu davranışları ile yaptığı yanlışlıklara yenilerini eklemeye devam etmektedir.”dedi.

DİMDİK DURACAĞIZ.

Yılmaz “Dünya üzerinde yaşayan bütün halkların ve kavimlerin ve vicdan sahibi insanların üzerinde buluşması, saygıda mutabık olması gereken en kutsal varlıkları inançlarıdır.

Bu asrın şahitleri olan bizler, maalesef hiçbir vicdana sığmayacak ve izan sahibi hiçbir aklın içselleştiremeyeceği bir zulüm süreciyle karşı karşıyayız. Arapça se-le-me kökünden türeyen ve kelime anlamı Barış olan İslam dininin mensupları olan biz Müslümanlar, bu barbarlığın karşısında da yine dinimizin ve kâinatın sevgilisi peygamberimiz (S.A.V)in bize öğütlediği ve emrettiği ahlak ile dimdik duracağız.

Bugün Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da yaşananlar ve İsrail devletinin terörizmi andıran uygulamaları karşısında hayretler içerisindeyiz. Biz bu uygulamaları da bu zulmü de lanetliyoruz.” ifadelerini kullandı.

MEKAN BİZE EMANETTİR

Son olarak Yılmaz “Kardeşlerim; fetihlerin en güzeli ve en kalıcısı gönüllerde yapılandır. İslamın sancaktarı bir medeniyetin bakiyesi olan bizler, tüm dünya mazlumlarının gönüllerini fethetmiş bir liderin, usta Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencileriyiz. Gençliğimizi Recep Tayyip Erdoğan’ın kavgasının tam ortasına düşüren Rabbimize hamdolsun. Bugün bizden beklenen, tarihimizi iyi bilmek, misyonumuzun bilincinde olmak, ilim ve irfanda ipi göğüslemek, aklı, vicdanı, hakkı ve sabrı birbirimize tavsiye etmek ve adaletin dışında hiçbir seçeneği kabul etmemektir.

Kahrolsun çocuklara silah doğrultan vicdansızlar, mahvolsun hiçbir kutsal tanımayan ahlaksızlar, yerin dibine batsın insafsızca yapılan tüm hesaplar, helak olsun postalarıyla, kurşunlarıyla, korkak yüreklerindeki karanlıklarıyla haremimize tecavüz etmeye kalkan tüm alçaklar. Herkes sussa, herkes gözünü yumsa, herkes sırtını dönse biz, AK Gençlik olarak diyoruz ki; Allah’a yemin olsun, Resule Salat olsun, reise selam olsun, dünyaya sözümüz olsun susmayacağız, yılmayacağız, durmayacağız. Zaman bizimdir, mekan bize emanettir, son zalimin zulmü bitene kadar, son mazlumun yüzü gülene kadar, mücadeleden vazgeçmeyeceğiz “diyerek basın açıklamasını bitirdi. EVİN BOZKURT


Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri