banner425
23 Nisan 2024 Salı

Derince-Körfez Kaşkaldere Kavşağı gün sayıyor
banner406

ADD Derince’den Ermeni Soykırımı açıklaması

ADD Derince’den Ermeni Soykırımı açıklaması

24 Nisan 2015 Cuma 17:14
 ADD Derince’den Ermeni Soykırımı açıklaması

ADD Derince Şube Başkanı Sefa Karahasan Derince Kent Meydanında Ermeni Soykırımı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.Karahasan dün bize sevr’i dayatanlar bu soykırımı yalanı çıkardı ama bugünde kendilerini dize getireceğiz dedi.

 

Derince Kent Meydanında  gerçekleşen  açıklamaya ADD Derince Şubesi üyeleri ilgi gösterdiler.Vatandaşların meraklı gözlerle izlediği açıklamayı ADD Derince Şube Başkanı Sefa Karahasan okudu.Karahasan bugün bize Ermeni soykırımını dayatanlar,dün bize sevr’i dayatanlardır.Dün onları dize getirdik.Bugünde dize getirmeliyiz.

Ermeni soykırımı tarihin çarptırılmasıdır.Çünkü Osmanlı İmparatorluğu’nun parçalanmasının  yolunu açan 1878 Berlin Antlaşması sonrası,kendilerine Doğu Anadolu’da bağımsız bir ermeni devleti kurma vaadi verilen Osman ErmenileriErmeni ihtilal komiteleriyle  devlete karşı 1888-1915 yılları arasında tıpkı bugün  PKK’nın yaptığı gibi  binlerce kişinin  ölümüne sebap olan baskın ve katliamlar gerçekleştirmiş.85 000 Osmanlı Ermenisinin yaşadığı İstanbul’da  soykırım günü ilan edilen  24 Nisan 1915  günü,sadece 2345 Ermeni’nin tutuklandığı sabittir,belgelidir.Bu durum bile olayın bir soykırım olmadığının en basit kanıtıdır.

Amaç servi hortlatmaktır

Sevr’le başlatılan oyun Lozan’la çökmüş,soykırım iddiaları Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması sonrasında kurulan güçlü Türkiye Cumhiyeti karşısında  tozlu raflara kaldırılmış,nevar ki 1970,özellikle 1980 sonrası,küreselleşmeye zorlanan yeni dünya düzeninde  Türkiye  Cumhuriyeti ulus devletinin emperyalist Batı tarafından yine hedef alınması sürecinde,PKK terörüyle birlikjte yeniden önümüze konmuştur.Amaç sevr’i hortlatmaktır.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 23 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri