banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

YAZ OKULU ÇOCUKLARIN BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal, öğrencilerin; okulların kapalı olduğu yaz dönemini iyi değerlendirmeleri için yaz okulunu öneriyor. Yaz okullarında öğrenciler arkadaşlarıyla vakit geçirirken; zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

22 Temmuz 2019 Pazartesi 13:44
YAZ OKULU ÇOCUKLARIN BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR
 Doğa Koleji öğrencileri, yaz okulu eğitim programlarıyla, tatil dönemini verimli geçiriyor. Öğrencilerin, iyi eğitim almanın yanı sıra eğlenmeye de ihtiyaç duyduklarını kaydeden Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal, yaz okulunun çocukların gelişimine olumlu etkilerini ifade etti.  Dağal, “Bu süreçte çocuklarımızın, iyi eğitim almanın yanı sıra eğlenmeye de ihtiyacı var. Yapılan faaliyetler ile birlikte çocuklar fiziksel ve duygusal kazanımların yanı sıra becerilerini de geliştiriyor” dedi.

 “Yüzme, atletizm ve jimnastik ön planda”

Doğa Koleji olarak 11 kampüste yaz okulu faaliyetinde bulunduklarını dile getiren Tunç Dağal, bu kapsamda neler yapıldığına değindi. Dağal, “Yaz okulu eğitim ve eğlenceyi birleştirerek çocukların kazanımlar ve beceriler elde etmesini sağlayan birtakım programlardır. Yüzme, atletizm ve jimnastik bu program içerisinde olmazsa olmazlarımız.  Bunlar çocuklarımız için ön planda tuttuğumuz faktörler. Bunun dışında salon sporlarımız, kampüslerimize özel buz patenimiz, binicilik ve dağcılık çalışmalarımız da var. Bu faaliyetlerle çocuklarımızın hem eğlenmesini, hem güzel vakit geçirmesini, hem de kişisel gelişimlerine fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

“Aileler çocuklarına vakit ayırmalı”

Çocuklarının yaz tatili boyunca neler yapacağını düşünen anne ve babalara da tavsiyelerde bulunan Dağal, ailelerin çocukları ihmal etmemesi gerektiğini de vurgulayarak, “Ailelere tabii ki yaz okulu programlarını öneriyoruz. Çünkü okulların kapanması ile birlikte çocuklar, gelişimlerini ve becerilerini olumlu olarak etkileyecek programlara ihtiyaç duyuyor. Doğa Koleji olarak; yaz okulunda eğlencenin yanı sıra İngilizce, kodlama ve robotik gibi branşlarda da eğitim programlarımızı sunuyoruz. Ancak, aileler de yaz okulu dışında çocukları ile çok fazla vakit geçirmeli. Gerek anne baba birlikte, gerekse ayrı ayrı programlar yapabilirler. Ebeveynlerin, çocuklarla birebir ilgilenmelerinin önemini daima vurguluyoruz” dedi.

“Beykoz Kampüsü fiziki imkanlarında yok yok”

Fiziki olanaklardan dolayı en gözde kampüslerinin Beykoz Kampüsü olduğunu da söyleyen Dağal, çocukların doğa içinde bol bol vakit geçirmesi noktasında çok büyük avantaj olduğunu dile getirdi. Dağal son olarak da kampüs için; “Beykoz kampüsümüz dünyada eşi benzeri olmayan bir kampüs. 55 dönüm arazi içine kurulmuş hayvansal ve bitkisel olarak çeşitli ürünleri kendisi üretebilen, çocukların doğayla iç içe olduğu toprakla ve hayvanlarla kaynaşıp eğlenceli vakit geçirdiği bir yer. Bu sayede; hem fiziksel, hem de psikolojik açıdan birçok kazanım elde ediyorlar” diyerek sözlerini tamamladı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri