banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

OKUTAN ANNELER OKUTMAYA DEVAM EDİYOR

OKUTAN ANNELER OKUTMAYA DEVAM EDİYOR

01 Haziran 2015 Pazartesi 10:48
 OKUTAN ANNELER OKUTMAYA DEVAM EDİYOR

 

Dahi Çocuk Etüt Eğitim Merkezi ve Derince Okutan Anneler Derneği, üniversiteli öğrenciler yararına düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi

 

Dahi Çocuk Etüt Eğitim Merkezi ve Derince Okutan Anneler Derneği, üniversiteli öğrenciler yararına düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Dernek Başkanı Nihal Alemdar ve Dahi Çocuk Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Yılmaz önderliğinde gerçekleşen etkinlikte konuşma yapan Nihal Alemdar, "Dernek olarak bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Dahi Çocuk Etüt Merkezimizde derneğimizde burs vermekle yükümlü olduğumuz öğrencilerimiz yararına kahvaltı düzenledi. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi. Serpil Yılmaz ise konuşmasında, "El emeği göz nuru bez bebekleri yaparak öğrencilerin okumasına katkıda bulunan bu derneği öğrenince onlara destek olmak istedik. Gönüllü insanlar buradalar. Ve biz bu gönüllülere minnet borçluyuz" ifadelerini kullandı. Kahvaltı programına ayrıca AKP Kocaeli milletvekili adayı Müge Olşen, AKP'li ve CHP'li kadınlarda eşlik etti.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri