18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

ODTÜ – KYÖD’ de Cambridge Başarısı

ODTÜ – KYÖD’ de Cambridge Başarısı

24 Ekim 2014 Cuma 14:32
 ODTÜ – KYÖD’ de Cambridge Başarısı

Dünya insanı yetiştirme yolunda yabancı dil öğrenmenin gerekliliğine ve faydasına büyük önem veren ODTÜ – KYÖD Okullarında Cambridge Sınav Başarısı Ödül töreni ile taçlandırıldı.

ODTÜ – KYÖD Okulları öğrencileri, her sene olduğu gibi 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında da tüm dünyada İngilizce dil yeterlilik kriteri olarak gösterilen Cambridge sınavlarında kendilerinden beklenilen şekilde üst düzey başarı gösterdiler.

50 öğrencinin katıldığı sınavın sertifikaları 14 Ekim 2014 Salı günü yapılan törenle öğrencilere verildi. Törende açılış konuşması yapan İngilizce Bölüm Başkanı Derya Yıldız bir yabancı dili üst düzeyde kullanabilmenin öneminden bahsederken, okul Kurucu Temsilcisi Ufuk Topaloğlu ve Okul Müdürü Güler Telli başarılarından dolayı tüm İngilizce öğretmenlerini ve öğrencileri tebrik etti. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri