16 Nisan 2024 Salı

Kocaeli 38. Kent Bayramlaşmasına Hazır!

ODTÜ GV ÖZEL KOCAELİ OKULLARI “IŞIK ÖĞÜTÇÜ İLE BABAM ORHAN KEMAL” SÖYLEŞİSİ

ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları KYÖV Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, 57.Kütüphaneler Haftası çerçevesinde Türk edebiyatının en önemli kalemlerinden Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü ile buluştu. Çevirim içi olarak yapılan söyleşi “Babam Orhan Kemal” konusu çerçevesinde öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı.

05 Nisan 2021 Pazartesi 12:02
ODTÜ GV ÖZEL KOCAELİ OKULLARI  “IŞIK ÖĞÜTÇÜ İLE BABAM ORHAN KEMAL” SÖYLEŞİSİ
ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları KYÖV Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, 57.Kütüphaneler Haftası çerçevesinde Türk edebiyatının en önemli kalemlerinden Orhan Kemal’in oğlu
 Işık Öğütçü ile buluştu. Çevirim içi olarak yapılan söyleşi “Babam Orhan Kemal” konusu çerçevesinde öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı.
Öğrenci ve öğretmenlerin soruları bağlamında gerçekleşen söyleşide Orhan Kemal’in edebi kimliği, ailesi, eserleri, anıları ve de Işık Öğütçü’nün Orhan Kemal ile ilgili yürüttüğü çalışmalar konuşuldu.
Çok kıymetli anıların ve bilgilerin konuşulduğu, bir o kadar da anlamlı ve keyifli geçen söyleşide öğrenciler kitaplarını okudukları Orhan Kemal ile ilgili akıllarındaki sorulara cevap buldular. Öğrenciler, 57.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında sanatın-edebiyatın, kitapların ve kütüphanelerin hayatımızda çok değerli ve önemli bir yerinin olduğunun bir kez daha farkına vardılar. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 16 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri