18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

İZMİTLİ HAYIRSEVER İKİ OKUL YAPTIRACAK

HAYIRSEVER İRFAN ÇEPNİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK OLAN 45 DERSLİKLİ 2 OKULUN PROTOKOLÜ, SAYIN VALİMİZ TARAFINDAN İMZALANDI.

07 Eylül 2018 Cuma 17:17
İZMİTLİ HAYIRSEVER İKİ OKUL YAPTIRACAK
İzmit ilçemizde Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında yaptırılacak olan 45 derslikli 2 okulun protokol imza töreni Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Protokol İmza törenine;  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Hayırsever İrfan Çepni katıldı.
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Bugün Hayırseverimiz İrfan Çepni bey ile iki okul yapma noktasında bir protokol imzalamak üzere bir aradayız. Hayırseverimiz okul yapma arzusunu bizlerle paylaştı ve ihtiyaç duyulan iki ayrı noktada bu okulların yapımı konusunda ön görüşmeler tamamlandı ve bugünde protokol imzalayarak, okullarımız ile ilgili çalışmaları belli bir aşamaya getireceğiz. İrfan beyin okulun yanında bir de Sağlık Ocağı yapma konusunda bir arzusu vardı onu da İl Sağlık Müdürümüze ilettik, o konuda da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah onu da daha sonraki dönemde imzalamış olacağız. Sayın İrfan Çepni beye ve bütün hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan katkı her şeyin üstünde, ötesinde önemli ve anlamlıdır. Bu anlamda eğitime yapılan katkıları önemsiyoruz ve katkı yapan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Geleceğimize emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesi adına eğitime yapılan katkılar büyük önem taşımaktadır. Bu yönüyle bugünkü protokolümüzde eğitime yapılan katkı konusunda bize önemli bir aşama sağlamış olacaktır. Bu süreçte Sadun beyinde katkıları oldu kendisine de teşekkür ediyoruz. Bu anlamda protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum. ” diyen Sayın Valimiz, eğitime desteklerinden dolayı hayırsever İrfan Çepni’ye  çiçek vererek, teşekkür etti.
 
İzmit İlçesi’nde yapılacak olan 2 okulun protokol imza töreni Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy,İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Hayırsever İrfan Çepni tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.
Toplam iki binada;  45 derslik, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, laboratuvar ve konferans salonunun yer alacağı okulların isimleri; İzmit Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerine, Hacı Zehra – Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu ve İzmit Türk Pirelli İlkokulunun yerine ise Hacı Birsen – İrfan Çepni İlkokulu yapılacaktır.
 
 
HABER: Büşra GÜNAYDIN
                  07.09.2018
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri