banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

HÜRRİYET’TEN OKULLARA DESTEK

İzmit Belediyesi Okul Hizmet Masası İzmit ilçe sınırları içerisinde tüm okullarımıza hizmet vermeye, okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlamaya devam ediyor.

22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:40
HÜRRİYET’TEN OKULLARA DESTEK
 Eğitim ve öğretim gönüllüsü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan hürriyetin talimatları ile çalışmalarına hız kesmeden devan eden Okul Hizmet Masası ekipleri, okulların acil ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm bularak, okul yönetimlerine büyük kolaylık sağlıyor.   Okullardan gelen talepleri inceleyip, gerekli tespitleri yapan yetkililer kısa sürede çalışmalarına başlıyor.

 

YOĞUN MESAİ

 

Şehir genelindeki okullarda yürütülen çalışmalar kapsamında Necip Fazıl Kısakürek A.İ. Hatip Lisesi, Sabancı M.T. A Lisesi, Başöğretmen M.T. A. Lisesi, Şehit Ümit Balkan İ.Ö.Okulu, Mesleki T.A. Lisesin de tespitlerde bulunan ekipler, Benim Evim Gençlik Merkezi’nde lavabo, Mesleki T.A. Lisesinde basketbol fanyasının değişimi, 28 Haziran İ.Ö. Okulunun sınıf duvar boyaması işlemlerini gerçekleştirdi.  Ziya Gökalp İlk Okulun da  6 sınıf boyamasını yapan, 1 sınıfına alçı çeken ekipler, Kazım Karabekir O. Okuluna koltuk, alçı tamiratı, ve 29 Ekim Ortaokulunda da  3 sınıf boyadı.

 

EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

 

Eğitime verilen desteğin, geleceğimize yapılan yatırım olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Eğitim her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Daha eğitimli, daha donanımlı çocuklarımızın yetişmesi bizim en büyük gayemizdir.  Bu amaçla okullarımızın çocuklarımıza daha kaliteli eğitim verebilmeleri için fiziki yapılarına destek olup, kısa sürede giderilebilecek ihtiyaçlarına yardımcı oluyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi için her zaman çalışmaya hazırız. Yeni eğitim öğretim dönemi için okullarımızdan gelen talepleri en hızlı şekilde yerine getirmek amacıyla ekiplerimiz şehrin dört bir yanında durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri