banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

ÇÖZÜM'DEN 3 NOKTADA 1 AY ÜCRETSİZ YAZ KURSU

İzmit Çözüm Kurs Merkezi Müdürü Oğuz Öksüz ve kurum öğretmenleri basın mensupları ile bir araya geldi.

27 Mayıs 2021 Perşembe 16:38
ÇÖZÜM'DEN 3 NOKTADA 1 AY ÜCRETSİZ YAZ KURSU
Çeyrek asırlık geçmişi ve tecrübesiyle Türkiye’nin her bölgesinde eğitim veren Çözüm Kurs Merkezi, 8. ve 12. sınıflar için  3 ayrı noktada 15 Haziran’da başlayıp bir ay sürecek ücretsiz kurs verecek.
ÖZGÜN KADRO
İzmit’te 3 kurumu bulunan Çözüm Kurs Merkezi’nin Körfez, İzmit ve Yahyakaptan VİP şubeleri bulunuyor. Misyon olarak her bir öğrencinin erdemli ve ahlaklı bireyler olmasını hedefleyen düzen ve disiplini amaç edinen Çözüm Kurs Merkezi, hem akademik hem sosyal anlamda gelişebilen istikrarlı, sorumluluk sahibi ve farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Öğrenci merkezli eğitim modeliyle modern bir eğitim anlayışını benimseyen Çözüm Kurs Merkezi, özgün ve alanında uzman öğretmen kadrosuyla hem yeni nesil eğitim planıyla hem de modern eğitim koçluğuyla hizmet vermeye devam ediyor.
3 NOKTADA ÜCRETSİZ YAZ KURSU
İzmit Çözüm Kurs Merkezi, 1200 metrekare alanda 16 dersliği, 30 personel ve 200 öğrencisiyle eğitim veriyor. Özellikle kurum içerisinde yer alan hijyenik, sessiz ve ferah kütüphane ortamı, sınava hazırlıkta öğrencilerin birinci adresi olma özelliğine sahip. Körfez Çözüm Kurs Merkezi, 750 metrekare alanda 11 dersliği 25 personel ve 150 öğrenciyle eğitim veriyor. Yahyakaptan VİP şubei ise 500 metrekare alanda yeni yapılanma ve yeni eğitim modeliyle hizmet vermeye başlayacak. 3 kurs merkezinde 15 Haziran’da başlayıp bir ay sürecek olan ücretsiz yaz kursu 8.ve 12. Sınıflar çin verilecek. Ayrıca 15 Ağustos’ta da yine  ücretsiz yaz kursu yapılacak. Kursa katılan öğrencilerin kayıt olma zorunluluğu yok. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri