banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

“Çocuklarımız bizim geleceğimizdir”

Yunus Emre İlk ve Orta Okulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği dayanışma çayına katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir” dedi

08 Nisan 2014 Salı 14:11
 “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir”

Yunus Emre’nin etkinliği

Hafta sonu Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği dayanışma çayına katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez de Yunus Emre İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin davetini kırmayarak, etkinliğe iştirak etti. Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve Yunus Emre İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Neslihan Yazıcı ile yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği dayanışma çayına Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün de katıldı.

 

“Var gücümüzle çalışacağız”

Yunus Emre’li okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve velilerle sohbet eden Başkan Bulut, eğitimin önemine vurgu yaparak “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu doğrultuda en büyük pay ise eğitimcilerimize düşüyor. Sizlerin gayretleriyle birlikte çok daha güçlü bir Türkiye oluşacak. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için, bizler de ekibimizle birlikte gece, gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.” dedi. Yunus Emre’nin düzenlediği dayanışma çayı ikramların yapılması ve çeşitli oyunların oynaması ile sona erdi. 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri