banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

ASAF’TA YKS 2019 HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Derince Çenedağ Mahallesi, PTT Sokağında faaliyet gösteren Asaf Özel Öğretim Kursunda YKS 2019 hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

24 Kasım 2018 Cumartesi 17:04
ASAF’TA YKS 2019 HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Derince’nin ilk özel öğretim kurumu, Asaf Özel Öğretim Kursu 10 yılı aşan deneyimi ile üniversite kapısının anahtarı olan matematik dersinde üst düzey başarıyı hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerinin Temel Matematik bilgilerini ölçüyor ve en temelden ileri düzey matematik öğrenimini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.
’Doğru Sistem Başarıyı Getirir’’
Kurs Müdürü Hilal Mutlu ‘’öğrencilerimizi planlı ders programları ile üniversite sınavlarına hazırlıyor ve bu süreçte öğrencilerimizi yakından takip ederek, deneme ve soru çözüm kampları ile gelişim süreçlerini izliyoruz’’ dedi.
 
Kariyer Planlama
Asaf Özel Öğretim Kursu YKS 2019 sürecinde öğrencilerinin hedefleri doğrultusunda kariyer planlaması yaparak, doğru üniversite tercihinde de yanınızda olmayı amaçlıyor. Ayrıca kuruma kayıtlı olmayan öğrencilere de ihtiyaç duymaları halinde destek veriyor. Tüm gençlerin sağlıklı bir hazırlık süreci ve başarılı bir çalışma dönemi sonunda hayal ettikleri hedeflerine ulaşmasını ilke edinen Asaf Özel Öğretim kursu bu doğrultuda tüm Derince halkına hizmet vermeye devam ediyor.
 
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri