banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI NEDENİYLE ÖĞRENCİLER SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit 28 Haziran Ortaokulu Müdürü Murat Doyaroğlu, Öğretmen Esin Küçükparmaksız ve Öğrenciler; Azra Cemre Ergün ile Ali Pala, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek ve 28 Haziran Ortaokulu özel eğitim öğrencilerinin yaptığı resim panosu takdiminde bulundular.

18 Eylül 2019 Çarşamba 13:45
2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI NEDENİYLE ÖĞRENCİLER SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit 28 Haziran Ortaokulu Müdürü Murat Doyaroğlu, Öğretmen Esin Küçükparmaksız ve Öğrenciler; Azra Cemre Ergün ile Ali Pala, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek ve 28 Haziran Ortaokulu özel eğitim öğrencilerinin yaptığı resim panosu takdiminde bulundular.
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Yeni bir eğitim öğretim yılı başlıyor. Bütün temennimiz bu eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlanmasıdır. Bu konuda başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere ilçe milli eğitim müdürlerimiz ve okul müdürlerimiz yeni eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlıklar yaptılar. Bu eğitim öğretim yılının bir önceki yıldan daha başarılı olması için yoğun bir gayret gösterdi. Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz sevgili gençlerin en iyi şekilde yetişmeleri bizim en büyük arzumuz. Bu bakımdan sizlere bu imkanları en üst seviyede sunmak ve eğitimlerinizi en iyi şekilde sağlamanız adına elimizdeki imkanları sonuna kadar seferber edeceğiz.” diyen Sayın Valimiz,  yeni eğitim -öğretim döneminin ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde  bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Ziyaretine gelen öğrencilerle yakından ilgilenen Sayın Valimiz, onlara çeşitli hediyeler vererek, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
 
 
Haber : Özlem ÇİMEN ESEN
             18.09.2018 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri