banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Polis’ten asayiş uygulaması

Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki akşam Yenikent ve Esentepe’de asayiş uygulaması yaptı.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:46
 Polis’ten asayiş uygulaması

 

Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü önceki akşam ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı. Saat 22.30 başlayan ve Yenikent ile Esentepe mahallelerinde yapılan asayiş uygulamasında 300 den fazla kişi sorgulandı. 100’ün üzerinde polisin katıldığı uygulamada vatandaşlar didik didik arandı. Uygulamaya Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Çevik Kuvvet ve Asayiş Şubesi Yunus Ekipleri’de katıldı. İşyerlerinde de yapılan uygulamada 2 işyerine kapalı mekanlarda sigara içirdiği gerekçesiyle para cezası kesilirken, kapalı mekanda sigara içen 2 kişi hakkında da kabahatler kanununa muhalefet suçundan işlem yapıldı.

GECE YARISINA KADAR SÜRDÜ

Derince polisinin uygulaması yaklaşık 3.5 saat sürdü. 22.300 civarında başlayan uygulama 00.30 da sona erdi. Resmi ve sivil polis ekipleri önce Yenikent Mahallesi’ndeki eki iş merkezi ve Venüs İş Merkezi’nin kıraathaneler ve çevresindeki işyerleri arandı. Ekipler Yenikent Mahallesi’ndeki uygulamanın ardından Esentepe Mahallesi’ne geçti. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu özelliği ile bilinen bonzai maddesine karşı Esentepe Mahallesi’nde yürüyüş yapan vatandaşlar polisleri karşılarında görünce oldukça memnun oldu.  Polis ekipleri mesire alanlarında da uygulamalar yaptı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri