banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Polis hırsızlık çetesini çökertti

Derince'de soymadıkları iş yeri kalmayan hırsızlık çetesi, dün gece son işlerini yaptıktan sonra polisten kaçarken kıskıvrak yakalandı. Üstelik 5 kişilik hırsızlık çetesinin iki üyesi de çocuk

15 Aralık 2014 Pazartesi 10:17
   Polis hırsızlık çetesini çökertti

Derince'de artan işyeri hırsızlıklarının ardından Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı ve yaptıkları çalışmalar sonucunda hırsızları yakalamayı başardı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Derince Çenedağ Mahallesi'nde 5, Sırrıpaşa Mahallesi ve Derince Tünel üstünde de birer işyeri bir hafta içerisinde soyuldu.

 

NEFES KESEN KOVALAMACA

Fırın, büfe, market ve kurutemizleme dükkanlardan para edebilecek şeyleri veya kasada bırakılan paraları atarak sırra kadem basan hırsızların yakalanması için Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Bu çatışmalar da dün gece itibariyle meyvesini verdi. Derince'de ilçe merkezinde dün gece 04.00 sularında polis ekipleri uygulama esnasında bir araçtan şüphelendi. Şüpheli araç polislerin 'dur! ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı.Kiralık olduğu öğrenilen araç D-100 Karayolu yan yolu KİPA mevkiinde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

SON İŞLERİNDE YAKALANDILAR

Araçta bulunan şoför CM(22). G.G.(18), Aİ(18), C.D.Y.(15) ite S.H.Y.(17) gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda ise şahısların son hırsızlık olaylarından çaldıkları bir adet laptop ile şahısların hırsızlık yaparken kullandıkları eldiven, maske ve boru ele geçirildi. Çalıntı laptop sahibine teslim edilirken, şahıslar sağlık kontrolleri için önce hastaneye daha polis merkezine götürüldü. Tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne götürülen şahıslardan çete lideri konumundaki C.M.(22) tutuklanarak cezaevine götürülürken, diğer şahıslar ise serbest kaldı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri