banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Emniyetten kumar ve tombala uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Kocaeli’de düzenlenen kumar ve tombala uygulamasında kurallara uymayan işletmelere ve şahıslara değişik miktarlarda cezalar kesildi.

26 Mayıs 2019 Pazar 16:03
Emniyetten kumar ve tombala uygulaması
 Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde tüm yurtta eş zamanlı “Kumar ve Tombala Uygulaması” gerçekleştirildi. 25 Mayıs günü saat 22.00 ile 01:00 sularında gerçekleştirilen uygulamaya Kocaeli’de 375 personelden oluşan 71 ekip katıldı. Uygulamalarda 3 bin 644 şahıs, 165 iş yeri ve 36 dernek lokali kontrol edildi. Sorgulanan şahıslardan haklarında çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan toplam 6 kişi yakalandı. Ayrıca 2 tombala ve 1 okey, kağıt ve benzeri oyunu olmak üzere toplam 3 kumar oyunu alındı. Ayrıca kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 3 şahıs ile kumar oynadığı belirlenen 19 şahısa işlem yapıldı. Kumar oynayan şahıslara toplam 6 bin 80 TL idari para cezası uygulandı. Uygulamalarda kumar parası olduğu değerlendirilen bin TL paraya el konurken,  3 iş yerinde 4 sigara makinesine el konuldu.1 işyerine ve 1 derneğe sigara içirmekten ayrıca 3 iş yerine ruhsatsız çalışmaktan tutanak tutuldu. Uygulamalar esnasında 1 adet glock marka tabanca da ele geçirildi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri