18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

EŞİNDEN BOŞANDI,ÇATIDAN ATLADI

Derince’de bir kişi, çıktığı düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti.

30 Eylül 2014 Salı 12:36
EŞİNDEN BOŞANDI,ÇATIDAN ATLADI

 Deniz Mahallesi’nde meydana gelen olayda 4 gün önce eşinden boşandığı öğrenilen 23 yaşındaki Serkan Sarı, Çatı Düğün Salonu’nun çatısından atlayarak intihar etti.
Derince Deniz Mahallesi’nde meydana gelen olayda Serkan Sarı (24) isimli şahıs, Çatı Düğün Salonu’nun çatısından atlayarak yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre aslen Kayserili olan ve Kayseri’de ikamet eden Serkan Sarı, Kayserili bir firmanın Derince’de aldığı iş için arkadaşları ile birlikte Derince’ye geldi. Bir süredir burada olan Sarı,  yaklaşık bir yıl önce evlendiği eşiyle yaşadığı problemler nedeniyle bunalıma girdi.

15 metreden atladı
Eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle çift boşanma kararı aldı ve 26 Eylül günü Serkan Sarı eşiyle boşandı. Girdiği bunalımdan çıkmayan Sarı, önceki gece saat 00.30 sularında Deniz Mahallesi’nde bulunan Çatı Düğün Salonu’nun çatısına çıkarak kendisini 15 metre yükseklikten boşluğa bıraktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı halde Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sarı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

Cenazesi memleketine gönderildi
Yaşamını yitiren Sarı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken acı haberi alan iş arkadaşları da hastaneye akın etti. Serkan Sarı’dan geriye ise intihar etmeden önce sosyal paylaşım sitesinde yazdığı sözler kaldı. Hastanede tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Serkan Sarı’nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi olan Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri