18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

2 dakikada 50 tane telefon çaldılar

Derince Denizciler Caddesinde bulunan Efe İletişim Bayi önceki gece 04.00 sıralarında 5 kişi tarafından soyuldu.Vitrin camı ayak darbesiyle kırılarak içeri giren hırsızlar vitrin camlarındaki telefonlar ile kasa anahtarını bularak açtıkları kasadan aldıkları 50’ye yakın telefon ve bir miktar para ile kayıplara karıştılar.

06 Nisan 2015 Pazartesi 13:21
 2 dakikada 50 tane telefon çaldılar

Derince Denizciler Caddesinde bulunan Efe İletişim Bayi önceki gece 04.00 sıralarında 5 kişi tarafından soyuldu.Vitrin camı ayak darbesiyle kırılarak içeri giren hırsızlar vitrin camlarındaki  telefonlar ile kasa anahtarını bularak açtıkları kasadan aldıkları 50’ye yakın telefon ve bir miktar para ile kayıplara karıştılar.

 

Derince İlçesi önceki akşam yine ilginç ve bir o kadarda soğuk kanlı işlenen hırsızlık olayına ev sahipliği yaptı.Denizciler Caddesinde Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’ye ait Efe İletişim Bayi gece 04.00 saatlerinde kimliği belli olmayan 5 kişi tarafından soyuldu.İş yerine gelen 5 kişiden 2 kişi cadde girişlerinde  kontrol amaçlı gözcülük yaparken diğer 3 kişi ayakları ile vurdukları  vitrin camını kırarak içeri girdiler.

 

İçeride 2 dakika kaldılar

İş yeri çalışanları alarm ve iş yerinin kameraları o saatte ne tesadüfse çalışmamış.İçeri giren kişiler sadece 2 dakikaya yakın kaldıkları iş yerinde vitrin önündeki telefonları toplamışlar.Ardından iş yerinin içinde saklı olan kasa anahtarını bularak kasayı açmış ve buradaki telefonlar ve bir miktar parayı da alarak kayıplara karışmışlar.

Polis geldiğinde gitmişler

Polis kendilerine haber verildikten  kısa süre sonra olay yerine gelmiş fakat hırsızlar  yanlarına aldıkları telefonlarla  olay yerinden  kaçmayı başarmışlar.İş yerine gerekli incelemeleri yapan emniyet güçleri çevredeki iş yerlerinin kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızların kimlikleri ile ilgili çalışma başlattığı ve olayı geniş çaplı bir araştırma yapıldığı öğrenildi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri